Administratie Belastingen Loonadministratie Onlineboekhouden Bedrijfsadvies | Kubus. Vierkant achter uw zaak. | Vestiging Lelystad 0320-257529|lelystad@kubus.nl
Belastingadvies2017-08-21T10:29:35+00:00

Belastingadvies. Want u betaalt toch liever niet teveel?

De term “onbekend maakt onbemind” is hier vaak van toepassing voor wat betreft de regelgeving van de belastingdienst. Tevens is deze regelgeving continue aan verandering onderhevig wat maakt dat het voor particulieren en ondernemers niet meer bij te houden is. Belastingadvies is tegenwoordig dan ook een vak apart. De belastingadviseur van Kubus Lelystad helpt u dan ook graag om optimaal gebruik te maken van deze fiscale regelgeving.
Kubus Lelystad is lid van het Register Belastingadviseurs (RB), wat dit inhoud leest u hieronder.

Het Register Belastingadviseurs (RB)

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden.
Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

Kubus Lelystad kijkt niet alleen naar de algemene fiscale regels en cijfers maar spitst haar advies toe op de specifieke situatie van de persoon of onderneming in kwestie.

Wij wachten niet alleen af of er een specifieke vraag is vanuit de klant maar kijken ook altijd pro-actief als er zich wijzigingen op fiscaal gebied zich voordoen of dat voor een specifieke klant interessant kan zijn en leggen dit dan bij de klant voor zodat de klant zelf kan besluiten of we hier verder een adviestraject in kunnen gaan. En soms gaat het om zeer eenvoudige wijzigingen die we direct in overleg met de klant kunnen doorvoeren zonder een uitgebreid adviestraject.

Kortom Kubus Lelystad voorziet u van een gedegen belastingadvies zowel zakelijk als privé.

Jolanda Mulder kubus lelystad RB boekhouder administratiekantoor

Afspraak Maken?

Bel ons gerust voor het maken van een kosteloze kennismaking.

0320-257529

…of doe een terugbelverzoek!

We bellen u dezelfde werkdag nog terug tussen 9:00 tot 17:30 uur.

Kubus Coöperatie en haar vestigingen hanteren een privacyverklaring die terug te vinden is in de footer op deze pagina.